Ohjelma


Kaikkiin konsertteihin on esteetön kulku. Kirkossa on T-silmukka.


PERJANTAI 2.8.2024


Klo 18.00 Kirkko Ristijärvi

PANLEINO-KVARTETTI

AVAJAISET Eino Leinon runoutta sävelten siivin Panleino-kvartetin esittämänä. Eino Leino oli synnynnäinen laulaja ja syvämietteinen kulkija, jonka runous puhuttelee. Hänen teksteistään löytää tunteitten koko kirjon. Yhtye Panleino on kehittänyt genre-rajoja pelkäämättömän kamarimusiikillisen tyylin, jossa Vesa Hyyryläisen vahva ja herkkä runon tulkinta kohtaa taiteellisesti pitkälle viedyt runon sanomaa ilmentävät sovitukset. Kvartetin soittimet piano, viulu ja huilu mahdollistavat hienoviritteisen ja luonnonläheisen runon musiikillisen kuvaamisen.

Liput 10 €Klo 19.30 Katvela (Kirkkotie 5, Ristijärvi).

KESÄILLAN LAULAJAISET

YhteislauluiltaKlo 21.00 Pyrylä Taverna (Verkkotie 11, Ristijärvi).

MIKKO ALATALO Maalaispojasta 50 vuotta

Yksi Suomen legendaarisimmista viihdetaiteilijoista on Mikko Alatalo, maaseudun, muuttoliikkeen ja pienen ihmisen kuvaaja. Maalaispojasta 50 vuotta - laulujen voima on niiden monipuolinen maailmankuva ja tunnesävyjen vastakkaisuus. On ironiaa, intohimoa, rumuutta ja romantiikkaa, itkua ja ihastusta, älyllistä ajatusleikkiä. Parhaimmillaan laulut koskettavat päätä, sydäntä ja selkäydintä. Alatalon lauluissa on egoa, empatiaa ja sivistystä.

Liput 20€LAUANTAI 3.8.2024

Klo 10.00 Kirkko Ristijärvi
TOIVEVIRRET
Yhteisveisuu


Klo 10.30 Katvela

LAULUTUOKIO LAPSILLE, Lauletaan yhdessä

Marin ja Ollin kanssa rakkaimpia lastenlauluja.


Klo 11.00-17.00 Katvelan pihatori, Ristijärvi

JUUSTOLEIPÄMESSUT
Käsityö- ja leivontatyöpajoja. Juustoleipää paistetaan ja myydään niin kauan kuin sitä riittää. Runsas myyntitori. Juustoleipämessualueen kahvio ja ruokaravintola palvelee klo 11.00 - 16.00.

Alueelle vapaa pääsy.

Klo 11.00 Messujen avaus. Musiikkia Kati Nevalainen

Klo 11.30 Taikuri Roope Ylitalo

Klo 12.30 Äijät

Klo 13.00 Musiikkia Kati Nevalainen

Klo 13.30 Taikuri Roope Ylitalo

Klo 14.00 Äijät

Klo 15.00 Musiikkia Kati NevalainenKlo 16.00 Kirkko Ristijärvi

MARIA LUND - syystunnelmia

Upea ja monipuolinen laulaja-näyttelijä, joka hallitsee lähes kaikki musiikin tyylilajit. Kirkkokonsertti kattaa hänen kauneimpia ja herkimpiä laulujaan.

Liput 25 €


Klo 18.00 Seurakuntatalo Ristijärvi
SIIONINVIRSIEN TOIVOTUT
Yhteisveisuu


Klo 19.30 Virtaala (Koulutie 4)

KAKE RANDELIN

Suomalaisen kevyen musiikin suursuosikki Virtaalan lavalla! Randelin on ahkera keikkailija ja yksi maamme kysytyimmistä kevyen musiikin artisteista. Hänen suurimpia hittejään ovat mm. Nasta pimu, Tarja, Avaa hakas, Jannu huoleton, Tilipäivä koittaa ja Kielletyt tunteet

Liput 25 € / S-etukortilla 23 €Klo 22.00 Pyrylä Taverna (Verkkotie 11)

MINNA TUHKALA yhtyeineen

Lauantain jatkot... Monipuolinen muusikko- laulaja, lauluntekijä ja viihdetaiteilija, joka on esiintynyt myös näyttelijänä Edith Piafin roolissa, tulkitsee lämminhenkisen musiikkikattauksen mm. Laila Kinnusen ja Carolan tunnetuimpia, kauneimpia lauluja.

Liput 20€SUNNUNTAI 4.8.2024

Klo 10.00 Katvelan piha Ristijärvi

KANSANLAULUMESSU
Yhteisveisuu
Messualueen kahvila avoinna.

Klo 13 Kirkko

UUDET VIRRET

Yhteisveisuu


Klo 15 Katvela (Kirkkotie 5, Ristijärvi)

SUNNUNTAIN BAROKKI: SIRKKA-LIISA KAAKINEN-PILCH

Barokkiviulutaiteilija Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilch lumoaa taituruudellaan. Hän on harvinaisen monipuolinen viulisti ja soittaa musiikkia kaikilta aikakausilta, mutta hänen ohjelmistonsa on painottunut 1600-1800-luvuille. Katvelassa kuultava konsertti on upea kattaus sooloviululle.

Liput 20 €


Klo 17.00 Kirkko

IDA ELINA Saman taivaan alla

Ida Elina on suomalainen laulaja-lauluntekijä ja kanteleensoittaja, joka on erikoistunut gospelista popmusiikin esittämiseen erikoisvarustetulla konserttikanteleella.

Liput 25 €